If everything happens for å reason, what`s the fucking reason?!

Åhh.. Jeg vil påstå at jeg har hatt endel flaks i det siste.. Og ingenting er jo bedre enn det! Men problemet er jo da at i hellet, så er jeg uheldig... Det er såå kjipt! La oss ta et eksempel: Du får endelig noen du vil ha, men så kanskje det lukter vondt, smaker dritt eller ikke passer..
Alt ettersom hva du fikk, selvfølgelig!
Jeg håper ikke vi snakker karma her assa :O Da er jeg fucked! :P Hmm.. Kanskje jeg må skrive en liste, sånn som på My name is Earl?! Neeei.. Karma har nok blandet meg med en annen! Så KARMA, nå vet du det! Nå kan du bare slutte å tulle med meg, og heller gi meg det jeg vil ha, uten.. kremt.. Uten noen bakdel.. Altså da mener jeg ikke rumpe, rumpe er fint! Men jeg vil ha " heile shiiten", og uten ulemper.. Hvis jeg får det skal jeg være snill jente! :D * Blunk-blunk*

Nå tenker du kanskje; har dette noe med noe Suzette opplevde igår?
Og da velger jeg å ikke svare :P Men jeg velger å si: Jeg hadde det driiitkuult i går igjen!! Gikk forbi Onkel Donald Ute, og jammen hadde de ikke åpnet uteserveringen :) Så da gikk vi dit! Veldig mye liv, men musikken kunne vært littegrann bedre ;)

Så måtte vi leke oss litt foran webcameraet før vi dro ut.. Tadda!Du lurer kanskje på hva som skjedde her, og det gjør egentlig jeg og :PÉn kommentar

Linda:)

09.mai.2010 kl.19:34

hehe utrolig morsomt bilde! lol :P

Skriv en ny kommentar

Suzette

Suzette

22, Oslo

Tenk på denne bloggen som et surpriseparty. Du kan bli overrasket, glad, sjokkert og kanskje til og med le så masse at du begynner å grine.. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits