Blod liksom..

Man vil jo alltid være et bedre menneske, i hvertfall vil jeg det :)
Så her om dagen så tenkte jeg å sjekke ut litt om blodgiving!  Så søkte jeg det opp på google, og fant et sted som så ordentlig ut. Tastet meg inn på der det stod åssen dette foregikk, og plutselig ble jeg skikkelig kvalm!
Fysj.. Jeg hadde nesten glemt at blod + folk i hvite frakker + meg = en dårlig kombinasjon. Men jeg prøvde hvertfall!

Hva skjedde?
Når jeg var liten, så elsket jeg å gå til legen og tannlegen, og jeg begynte faktisk å hylgråte en gang jeg var 5 år, fordi det viste seg at jeg hadde tatt den sprøyta jeg skulle ha, en gang før.. Og selvfølgelig kunne jeg ikke ta den igjen!

Noen år senere så svimte jeg nesten av i fanget på min daværende kjæreste, når jeg var på besøk på sykehuset.
Og etter det har jeg vært et vrak når jeg skal til legen. Og jeg må helst ligge i tannlegestolen i et kvarter etter jeg er ferdig, bare for å få tilbake fargen i ansiktet, og helst også litt blod til hodet!

Jaja.. Sånn er det altså blitt. Får håpe det er noen som kanskje tenker at de kan gi litt blod nå, så har jeg hjulpet til som best jeg kan. Husk, kanskje er det du som trenger det en dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Suzette

Suzette

22, Oslo

Tenk på denne bloggen som et surpriseparty. Du kan bli overrasket, glad, sjokkert og kanskje til og med le så masse at du begynner å grine.. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits