Hva med å finne på noe etter jobb!?

Det var spørsmålet jeg fikk i går, og jammen angrer jeg ikke på at jeg ble med! Jeg har det jo nesten alltid moro når jeg finner på ting, det er jo ganske så supert egentlig! Igår så møtte jeg Susanne og Loshi etter jobb, og så tok vi noen runder med biljard.. Nå er planen at jeg skal bli litt god, så hvis du er keen, så er det bare å invitere meg med en dag ;)
Jeg var ganske så sulten og Susanne ville ha sjokolade, så da gikk vi innom 7-11 og kjøpte sjokkomuffins! Namnam.. Og så gikk turen videre til en bar i Bogstad, hvor vi møtte Samuel( som innrømmet at han hadde vært på bloggen å lest.. Det var jo koselig :) ), og vi ble litt overrasket når vi skjønte at den gjengen han hadde med seg, ikke var på ca. 2-4 stykker, som jeg hadde trodd, men nærmere 40!! Man kan ikke klage på underholdningen vi fikk hvertfall.. Jeg var jo kliiin edru, og det var det ingen andre som var..

Susanne MÅ jo pose, når jeg drar frem kameraet! Og jeg liiiker det :DOg denne var digg, selv om den ser ut som en bæsjeklump..
Men nå må jeg løpe i dusjen, for å rekke å møte Kajsa til riktig tid! Og det spørs det om jeg gjør, så jeg kan jo si unnskyld for at jeg ble litt forsinket!!  :P

Ha en strålende dag alle sammen!! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Suzette

Suzette

22, Oslo

Tenk på denne bloggen som et surpriseparty. Du kan bli overrasket, glad, sjokkert og kanskje til og med le så masse at du begynner å grine.. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits