Day`n`night!

Fullt dagssjema i går gitt.. Først sooove lenge, og så møte Kajsa, og så på jobb, og så ut på byen!
Var kjempekoselig å møte Kajsa da! Satt oss på Onkel Donald, og kosa oss med sol i fleisen og specialmade-mocca iskaffe!

Så måtte jo jeg ta bilder, og det foregikk slik ;
Kajsa vinker til kamera, men hånden blir hvit.. Så hun prøver med den andre hånda.. Men den blir bleik igjen.. Så da gjemmer Kajsa hånda inni ermet, for en bleik hånd vil man jo ikke ha! Så prøver hun med litt små-pose med smilehull og øyenbrynsløft.. Sånn, nå fikk vi det som vi ville! :D
Hehe.. Det fikk hvertfall jeg! :PSåå var det jobb da.. Ikke spesielt moro i går, og jammen har ikke vi lov å si noe om jobben heller, for selv om man jobber i klesbutikk, så har man faktisk taushetsplikt!

Etter jobb så dro Marianne og jeg hjem til meg og drakk litt vått.. Så tok vi på oss skoene..
Og da blei det sånn:
(Meg til venstre by the way :P)Og så har vi mongolaila på dansegulvet... HAHAHA!! Dette bildet fortjener litt oppmerksomhet synes jeg :D

Og så har vi sønnen til Charter-Svein, som ønsker å være anonym, og som ikke ville bli tatt bilde av.. Men synes bildet ble ganske så kult.. Og man ser jo ikke fleisen din! :)

Så skulle jeg egentlig ta bilde av Chirag fra Karpe Diem, men siden han trengte hjelp til å holde balansen når han skulle forbi meg, så tok jeg like så greit bilde av føttene mine i steden.. Og det så jeg jo ikke før senere!

2 kommentarer

Mongolaila

13.mai.2010 kl.23:30

SUZETTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Mongolaila e redd fer folk, å syns herre vart ækkert.... :P

Kajsa

14.mai.2010 kl.09:55

Haha! Heite bilder. Kos å møte deg igjen åsså! Gjentas snart! <3

Skriv en ny kommentar

Suzette

Suzette

22, Oslo

Tenk på denne bloggen som et surpriseparty. Du kan bli overrasket, glad, sjokkert og kanskje til og med le så masse at du begynner å grine.. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits