Kjendis her og der...

Å bo i Oslo er jo nesten som å bo i Hollywood.. På en måte. Her tusler jo alle slags kjendiser rundt om deg, og jeg tror nesten ikke det går en dag hvor jeg ikke ser èn kjent person. Det er jo kanskje derfor turister ser på Oslo som en liten og koselig by.. Og liten er den hvertfall! Men mye å by på. Litt som meg med andre ord ;) Hihi..

Idag var det forresten sååå mange fine og trendy jenter i sentrum når jeg skulle hjem fra jobb. Vanligvis ser man jo et par stykker som har på seg noe litt spesielt, men så slo det meg at Sex og Singelliv-filmen har premiere i dag, så da skjønte jeg jo hvorfor! Det var vel 80% av de jeg så som hadde pyntet seg, og det var mye kult! Skulle nesten hatt med kameraet.. Og egentlig burde motebladene ha både journalister og fotografer plassert utenfor kinoene.
Fikk faktisk inntrykk av at norske jenter ikke er så på bærtur som jeg hadde trudd.. Og det var jo nesten så jeg følte meg teit som ikke hadde pønta mei! Så da gjør jeg det i morgen i steden. Da blir jeg driitfin assa :D Hehe.. Har ny kjole!


I feel inspired!


Hvem vil vel ikke ha et walk-in closet?


Én kommentar

Sussipus

08.jun.2010 kl.07:17

Sant sant.. blir bra å se filmen i kveld;D

Skriv en ny kommentar

Suzette

Suzette

22, Oslo

Tenk på denne bloggen som et surpriseparty. Du kan bli overrasket, glad, sjokkert og kanskje til og med le så masse at du begynner å grine.. Enjoy!

Kategorier

Arkiv

hits