Helga ...

Jobb, jobb, jobb.. Og så må man jo kose seg litt også! Etter jobb på lørdag så gikk jeg hjemover, og som det svake mennesket jeg er, så måtte jeg gå innom noen butikker på veien. Endte opp med en Aloe Vera-plante!
Det er tydeligvis det jeg burde ha, siden jeg aldri vanner blomstene mine, og de dævver med en gang... Lærte også at blomster med tykke blader, holder lengre på fuktigheten og lever dermed lengre uten å bli vannet.
Så vaska jeg hele badet, og da mener jeg VASKA, skrubba, gnukka osv. Nå kan man nesten speile seg i flisene ;) Whohoo!
Så var det å vaske seg sjæl, før man begynte å helle innpå med litt lattervann, og møte Kajsa. Problemet som dukket opp nå, var at jeg skulle hoppe på trikken som Kajsa satt på, når den kom til Jernbanetorget. Dette viste seg å bli et stort problem, siden jeg- som veldig mange andre jenter, er litt tregere foran kleskapet, og foran speilet, enn man kanskje burde! Men etter å ha løpt på aaalt for høye sko, og sett ut som en idiot, samt sittet på t-banen å vifta som en gal med månedskortet foran ansiktet, så sminken ikke skulle bli heelt ødelagt, så rakk jeg jammen alt jeg skulle!! Og vips, så satt jeg med halvlitersglasset fylt opp med go`drikke i stua hos Susanne og co. Og stemningen ble fort go! ;)
Turen gikk til Fugatzi, og for å holde det lille av verdighet som er igjen etter å ha blogget i noen måneder, så velger jeg å ikke fortelle så mye av alt det smågale som skjedde på byen.. Og heller ikke nevne q-tipsene som lå på kjøkkenet, når jeg våkna på søndag :P

På søndag var det familiemiddag hos meg, og etter litt soling på taket, så diska jeg opp med hjemmelaget pizza.. Hadde egentlig planer om å ta bilde av den, men vi spiste faktisk opp nesten hele såpass fort at bildet ble glemt.. Men da kan du jo tenke deg hvor go den var!! ;)

Bilder kommer!

2 kommentarer

Janne Gabrielsen

09.aug.2010 kl.23:35

høres ut som ei fin helg :) Ser for meg deg springe etter bussen ! ;) Hjemmelaga pizza er det beste jeg vet ! Hva var det med de q - tipsene ;) He he

Suzette

10.aug.2010 kl.21:18

Janne Gabrielsen:Hehe.. Fare for at du ikke klarer å se for deg hvor rart det faktisk så ut, selv om du er VELDIG kreativ ;) (Og flink!)

Hva det var med de q-tipsene vet jeg faktisk ikke! :P

Skriv en ny kommentar

hits