Jeg har hatt bursdag!

Jaja.. Årene går og tiden består.. Og tyngdekraften setter sine spor. Eller, litt tidlig å tenke på rynker og hud som er to størrelser for stor kanskje?! Men helt ærlig, det er noen linjer som plutselig har dukket opp! Men jeg har fortsatt hud som en barnerumpe i ansiktet.. Babyglatt, og bollekinn! Så sorgene skal ikke taes på forhånd. Heller tvert imot kanskje?! Prøve å gjøre dagene som 23-åring enda litt mer positive og verdt å huske. Og til det skulle jeg gjerne kunne knipset noen flere bilder..men...

Desverre brukte jeg opp pengene jeg skulle bruke på speilreflekskamera, til andre ting! Så da får jeg bare begynne å spare igjen!! Jeg synes bilder er noe av det mest fantastiske som finnes.. De kan skape reaksjoner, følelser og ved hjelp av bilder så har du alltid minnene med deg, for evig og alltid! Så kamera må kjøpes inn, det vet jeg nå. Så får man bare begynne å spare til utenlandstur, så man kan skape nye minner og forevige dem ved å knipse som en kineser på tur :D

Imorgen skal jeg ut på høsttur i Frognerparken, så kunne ønske jeg hadde hatt ett speilreflekskamera da.. Menmen.. Jeg har hvertfall fantastisk kule sko å gå i.. Det var noe av det pengene gikk til! Usj..

Jeg har faktisk begynt å kjøpe det jeg alltid har hatt lyst til å kjøpe. Herlig følelse å gjøre det, men; Desverre koster det så mye mer enn jeg egentlig har penger til. Så da blir det til at jeg kjøper èn ting istedenfor fem. Litt kjipt, for da blir det så mye mindre shopping. Men da har jeg forhåpentligvis tingene i flere år fremover.

Følelsen man har når man har noe som ikke alle andre har, og vet at man selv hadde hatt lyst på det, hvis man så det på noen andre.. Den følelsen er fin å ha når man vindusshopper! :P Lurer på hvorfor det er sånn at man vil ha ting ikke alle andre har?! Typisk for meg er at når jeg ser noe kult, og manner meg opp til å spørre personen hvor det er kjøpt( ja, det har skjedd noen ganger, men ikke så mange,) så er det alltid kjøpt i utlandet! Men en utenlandstur koster jo penger den og. Så konklusjonen jeg kommer frem til idag er:

SPØR OM LØNNSFORHØYELSE!

Ha en fantastisk søndag! Og en riktig god uke :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits