Fridag og fiskeboller..

Idag hadde jeg fri fra jobben, så planen var å sove lenge. Og sove fikk jeg, helt til en rørlegger vekte meg ved å ringe på døra! Han skulle inn å fikse noe i leiligheten, så da måtte jeg jo bare opp å stå! Og jeg ventet ikke lenge før jeg begynte å dra frem saker fra boden, og plutselig, så så leiligheten bombet ut: IGJEN!! Men når man er så effektiv som jeg iblandt kan være, så går det unna.

Etter en liten stund var alle eskene jeg skulle tømme, tømt. Og maleriet jeg hadde trodd skulle stå i boden en evighet før jeg fikk meg til å reparere og male, var plutselig blitt sparklet, pusset malt og pusset igjen; for å få en litt slitt effekt! Mellom det hele var søsteren min på besøk, og prøvde å fikse en data jeg har stående. Når hun dro ble det fiskebollemiddag til nevøen min og meg!

Når middagen hadde synket, så dro han og jeg å så på storesøsteren hans spille fotball. Han på sparkesykkel, jeg på bysykkel. Det var en kald fornøyelse! Men vi sparket litt ball vi også, oss imellom, for å holde varmen.

Stakkars lille tassen klarte å tryne to ganger, rett ut på asfalten! Selv om jeg ropte høyt: DET ER ET HULL I VEEEEIEN! Jeg forstår det ikke. De som er mellom 3-8 år kan være så utrolig "i sin egen verden". Man tror liksom at de hører deg, for de ser på deg og nikker, men hvis man ser dem inn i øynene, så kan man noen ganger se, at de egentlig er i en helt annen verden. Ja, det er små barn og menn for så vidt, som er sånn!

Med det takker jeg for meg idag.. Sov godt godtfolk!

Én kommentar

26.okt.2010 kl.23:12

Hhehe så dere har hatt en fin dag, skjønner jeg:=)

Heldige de som har en så herlig tante!!!

Skriv en ny kommentar

hits