Paraply-kontroll!

Nå fant jeg visst opp et nytt norsk ord tror jeg! Jeg har gått å ergret meg litt i dag, ikke mye, men nok til at jeg synes jeg burde skrive om det. For det er vel det blogging "is all about"; å si det folk tenker.

Jeg skulle iallefall gå å kjøpe meg lunsj i dag, og tusler nedover fortauet. Imot meg kommer det fullt av mennesker med paraplyer. Selv er jeg 164 cm. på sokkelesten, så det er ikke så veldig mange som er lavere enn meg, men uansett: imot meg kommer de, og NEIDA, å løfte litt på armen så paraplyen går over andres hoder skal de ikke! Og en annen ting som jeg undret meg over, var at alle med paraply, på død og liv skulle gå innerst av fortauet, under tak, der det ikke regnet.

Det som er mest skummelt med paraplyer er egentlig at de er i øyehøyde, så noen cm. mot meg, og jeg føler at øyeeplet plutselig ikke sitter der det skal! (Altså inni hodet. ) Men desverre så får jeg nok ikke forandret på denne uvanen som norske folk har, men jeg har kanskje fått noen til å tenke seg litt om. Så til neste gang DU åpner paraplyen:

Husk: PARAPLY- KONTROLL!

Eller gjør som meg; Invester i en Bergans-jakke, med hette ;)

 

Og pris deg lykkelig for at du ikke bor i Kina eller Thailand neste gang det regner!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits