Synes jeg skriver så mye om fridagene mine, men hvor ofte har jeg egentlig fri?

Ikke så veldig ofte, egentlig.. Men det er vel de dagene jeg kanskje husker litt bedre enn alle de andre dagene?!

Iallefall; idag hadde jeg fri! Hurra!! Og da var det shopping fra tidlig morgen, til sen kveld.. Eller det vil si: Jeg skulle stå opp tidlig, men den NYE telefonen min bestemte seg for å skru seg sånn halvveis av, i løpet av natta, så når jeg våknet, 15 minutter etter jeg skulle møtt søstra mi, så var jeg rimelig stresset.. Etter litt banking og knurring mot telefonen, så skrudde den seg heldigvis på, og jeg fikk sagt ifra om at jeg var klar på ett blunk, skulle bare dusje, finne klær, kle de på meg, pakke veska, kjøpe noe å spise og gå til t-banen først :P Jeg var faktisk utrolig kjapt ferdig, så plutselig stod vi på Majorstua, og hadde Bogstadveien for våre føtter! Ett av mine mål for dagen, var å få kjøpt en pelsdusk, som jeg kan feste på en av luene jeg har begynt å hekle.. Endte jo opp med at i den nest siste butikken jeg gikk inn i , sa de at snart får inn.. Det var 8 timer etter jeg begynte letinga!

Kjøpte utrolig nok nesten ingenting.. Planen var å få kjøpt en tykk strikket cardigan, parfyme, et smykkestativ, en ring kanskje og noe å ha på fingra. Endte opp med en ny hodepute, whitesprit og en slikkepott! Men jeg er godt fornøyd :)

Hodeputen sørger kanskje for at jeg sovner fortere og bedre, det er hvertfall det jeg krysser fingrene for!Whitespriten skal jeg bruke for å fjerne maling fra en pensel jeg malte en ramme med her om dagen, og slikkepotten var helt genial! Den kan brukes med begge endene inni ovnen, i stekepanner, når man baker osv. og så var den rett og rund, som sørger for at man når aaalt!

Så fant jeg to parfymer jeg likte veeeldig godt! Så får prøve å bestemme meg i løpet av noen dager :) Har du en favoritt blandt de kanskje?

 


Og så fant jeg akkurat sånn stol jeg har ønsket meg kjempelenge!! Den er så perfekt! Men desverre så koster den mer enn en månedslønn, så jeg får vel fortsette å ønske meg den.. Fin sant?! Man kan sitte både rett opp og ned, og på tvers med en pute i ryggen..


Så fant jeg dette fine inspirerende bilde på nettet.. Sånn vegg skal jeg SÅÅ ha en gang!

Og med det så tror jeg jammen at jeg går å legger meg. Skal ha varetelling i morgen, i tillegg til vanlig jobb. Pluss enda en jobb... Åhh.. Det blir faktisk over 16 timer! Så imorgen blir det nok ikke noe update her.

Natta godtfolk! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits