Jeg vet hva jeg vil ha!

Når det gjelder det meste egentlig.. Eller, ting jeg ikke har så god greie på blir vel unntakene. Og da er det jo egentlig ganske mye.  Men når det gjelder ting jeg bryr meg om, f.eks. kaffe og gutter, da vet jeg hva jeg vil ha ;) Litt for godt egentlig, og da blir det fort mye vanskeligere å finne nøyaktig det man ser etter.  

Man kan f.eks velge mellom: Cappucino, americano, caffe latte, svart kaffe, mocca og espresso. Så kommer tilleggene, vil man ha: helmelk, lettmelk, skummet, ekstra lett, melkepulver, sukker, brunt sukker, søtningsmiddel, fløte, krem, kanel, sirup?!? Ehm, ærlig talt så er det vel ikke så viktig hva som er oppi, bare det man sitter igjen med er helt nydelig!

Ser kaffen slik ut og, så er jo det en god bonus!

Jeg vet at man kan lese i teblader når man har drukket opp, så jeg lurte litt på hva dette betyr, hvis det går an å lese i kaffe?! :P ( Du ser vel hjertet?)

Når det gjelder kaffe så liker jeg den nesten svart, litt søt, men kraftfull. Varm og god. Gjerne fra en annen verdensdel. Nei, vent.. Snakka vi om gutter eller kaffe?! :P

 

Flere flotte høstdager som denne, SKAL det bare bli!

Slik at jeg kan sitte i sola å nyte akkurat den kaffen jeg vil ha!

Sammen med den beste kompisen man kan få! Og jenter, han er singel ;)

En annen ting jeg definitivt ville ha, var disse.. Og de har jeg jammen kjøpt meg! :D

Og med det, så sklir jeg i seng.. God natt, og kanskje finner du yndlingskaffen i drømmeland, eller kanskje en drømmekar?! Hmm.. Jeg vet hvem jeg skal drømme om hvertfall ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits