Summa summarum..

Det betyr; totalt sett.. Og siden jeg ikke har skrevet så mye i det siste, så tar vi en kjapp oppsumering, altså summa summarum hva jeg har gjort i det siste!

  • Jobbet
  • Spist
  • Sovet
  • Dusja
  • Sittet på t-banen

Det er vel det jeg har gjort mest av.. Men innimellom, så har jeg faktisk vært en tur på legevakta. Stakkars niesen min klarte å bli tråkket på når hun spilte fotball, så hånda ble knekt!

Jeg har levert tilbake vinterkåpen som jeg var så fornøyd over å ha kjøpt i August.. Den har nå vært 4 ganger hos skredder for å sy på knappene, så nå var jeg lei. Jeg leste faktisk litt av kjøpsloven før jeg dro på Zara, for det er det verste stedet jeg vet om, når det gjelder kundeservice. Til og med Joker`n på hjørnet ved meg, har mye mer serviceinstilte medarbeidere :) Har èn gang prøvd å jobbe på ZARA i noen dager, men alt ved den butikken er GRUSOMT! ( Synes hvertfall jeg.)

Funnet ut at brillene jeg har brukt siste året, er for sterke.. Så må må jeg egentlig ha nye! Har ikke mer styrke enn 0,25, men jeg har litt lyst til å kjøpe noen kule briller.. Og så hjelper de mot hodepine, så noen ganger er de gull verdt!

Mens jeg ventet på timen hos optikeren så var jeg innom Tommy Hilfiger butikken ved Eger-torget! Og fant MYE fint. Og det var faktisk ikke så dyrt som forventet.. Hmm.. Kanskje jeg skal innom der til helgen, og drømme litt mer. Kanskje kjøpe noe til og med.. Av en eller annen grunn, så har jeg alltid likt det merket. Fra jeg var liten.. Har vel egentlig ikke hatt noe derfra. Mulig det er fordi han Tommy sjæl høres så hyggelig ut, når jeg har sett intervjuer av han. Fant en knallgul, kjempekul angoragenser, men gult var visst ikke helt min farge! :P Kanskje til sommer`n?! Nææ.. Da blir det jo litt varmt med ullgenser. Men fant noen hansker også, som satt kjempebra på hånda mi!

Disse var blandt det jeg så på.. Litt rare kanskje, men perfekte for norsk høst/vinter!Jeg må også gå til innkjøp av kjole, for bursdagen min skal feires i helgen! HURRA!! Og seff ny vinterjakke da..

Nå er det tidlig natta her! Sov godt :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits