Lars Monsen sa...

At dunjakke er like bra som termodress! Hurraaa!! Det passa meg dritbra :) Jeg slipper å fyke rundt i termodress, og kan heller tusle rundt i den nye fine dunjakka mi, og se awsome ut! Haha..

Han nevnte også at 25% av kroppsvarmen går ut gjennom hodet, så da var det jammen flaks at jeg surrer rundt med en pelslue på toppen av kroppen! Og for de av dere som er veldig imot pels, så kan jeg nevne at den er fake.. Og så kan jeg også nevne at jeg er HELT FOR PELS!! Jeg simpethen elsker det.. Fare for at det koker litt i topplokket ditt når du leser dette, og det er vel på en måte forståelig. SELVFØLGELIG er jeg imot pelsoppdrett der dyrene lider, men jeg føler at ett pelsdyr må jo ha blitt godt fôret opp, og fått den næring og stell det trengte for å kunne lage en riktig fin pelskåpe! Andre er kanskje helt imot at dyr skal bli fôret opp kun for å bruke pelsen, men da tenker jeg som så; man fôrer jo opp kuer, griser og får, for å spise de. Hvorfor kan man ikke da la ett dyr leve opp til å varme isteden.

En biff nyter du i kanskje 5 minutter, en pels har du resten av livet! Har du tenkt på det før?

Selv er jeg eier av en fantastisk fin hvit kaninpels, og en kort minkjakke som jeg har arvet etter bestemor. Dvs. at minken har varmet generasjoner.. Og det er jo egentlig ganske så fantastisk!

Håper ikke du liker meg mindre nå, hvis du isåfall gjør det; Synd for deg! :P

Jeg tenkte å nevne en annen ting også, mens jeg var inne på dette pelstemaet: Mange av dere har sikkert sett de forferdelige reklamene der kjendiser som er imot pels stiller opp nakne med blod eller døde dyrelik, Peta kaller de seg. Det er ett av verdens mest kjente gruppe mot pels. People for the Ethical Treatment of Animals står det for. Mange norske kjendiser har også stilt opp vet jeg.. Mange som stiller seg bak gruppen vet nok ikke riktig hva de egentlig står for. Jeg har sett en dokumentar som tar for seg personen som nå leder Peta. De jobber for å likestille dyr og mennesker, dvs. ingen husdyr, ingen bondegårder, alle dyr skal gå løse, ingen bånd, ingen bur for smågnagere osv. Mennesker og dyr skal begge gå i butikken, om de tenker at vi skal ned på fire bein og de opp på to, det vet jeg ikke. Men det høres helt håpløst ut. Tenk dere alle ødeleggelser, avføring og total katastrofe på veier og spesielt i storbyer.

Mens jeg skriver så kommer jammen meg Peta-folk på South Park på tven.. Og kaster rundt seg med blod! Sikkert menneskeblod da, for dyrene skal jo ikke røres. KAOS!

Og med det takker jeg for meg selv igjen, og håper dere undersøker Peta litt nærmere hvis dere en dag skulle få spørsmålet om å ligge naken på en reklameplakat!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits