Jeg trodde virkelig det ikke var mulig..

DAGENS NEGATIVE DEL: 

Men det var det jammen. Av en eller annen grunn, så svikter de jeg har kjent hele livet, meg for tiden. Idag fikk jeg et brev i postkassen, og uten å gå inn på akkurat hva det handlet om, så kjenner jeg nå at jeg føler meg: sviktet, løyet til, bedratt og det som verre er. Har totalt mistet matlysten, og det skal mye til for å si det sånn! :P Som du ser så er jeg en sånn en som tuller bort at jeg er lei meg. Men sannheten skal frem, koste hva det koste vil! Nei, det skal den jo ikke.. Må bare si at jeg er vannvittig skuffet.

DAGENS POSITIVE DEL:

Vel, egentlig så hadde jeg ikke så mye å skrive her, men siden jeg er en ganske så positiv person, så klarer jeg nok å grave frem litt godsaker.

  1. Idag ble jeg dasket veldig hardt på rompa( det var egentlig ganske så vondt og ikke så positivt, men det fikk deg kanskje til å smile litt) !
  2. En halvkjent fotballspiller sa til meg: Det er mange fisk i havet ;)..men antakeligvis ikke et hav fylt med fisk som deg ! ( Ikke si til han at jeg skrev halvkjent da.)
  3. Jeg har blitt laget middag til. Det er noe av det beste jeg vet!
  4. Jeg har jobbet med en gjeng herlige gutter :D
  5. Den nye dunjakka mi har holdt meg god og varm i 18 minusgrader.
  6. Jeg hadde eksepsjonell god innflytelse på niesen og nevøen min. Og tredjemann (og minstemann) lærte jeg å si: Èn - to - wrææææl! Og hun lo sååå fælt når jeg skremte henne med wræælet mitt. Barnelatter = ELSK! :)
  7. Pelsdusken jeg har ventet på i en butikk i mange uker, hadde endelig kommet, så nå er det bare å sette igang å hekle ferdig luen!

Det var det for idag. Håper dagen din har vært litt bedre enn min.

Husk! Kunnskap er makt. Som man reder, ligger man. Og til sist - Man skal være mot andre, som man vil at andre skal være mot deg. Den siste her har mamma sagt uendelig mange ganger opp gjennom oppveksten, så den er godt printet inn, og takk for det mamma :)

Én kommentar

Mamma

07.des.2010 kl.23:00

Takk for at du er den du er, Suzette:=)

Utrolig stolt av deg!!!

mammaklemmer...

Skriv en ny kommentar

hits