Må du også spørre om ting to ganger?! Ja, du må det ja?

Så du ironien i overskriften, eller bryr du deg kanskje ikke så mye om sånt?!

Vi, og da mener jeg meg og alle dere andre som jobber i servicebransjen, vet godt hva jeg mener! Jeg må få lov å utrykke en viss irritasjon over disse menneskene, som gjentatte ganger, ja ofte mer enn to, skal spørre om det samme. La meg dra frem ett eksempel for de av dere som er uvitende til dette fenomenet:

Kunden kommer bort til meg, som jobber i en klesbutikk, og spør: Har dere denne i str. Large?

Og jeg svarer: Nei, desverre. Den er vi nok utsolgt for.

Neste spørsmål: Så dere har den ikke på lager?

Svar: Nei, alle våre varer henger ute i butikken.

Påfølgende spørsmål, etter allerede å ha fått svar to ganger. Så dere har ikke denne i Large?

Svar: Jo! Nå har vi den!! Fordi nå har du gjennomført vår spør-tre-ganger-og-du-får-det-svaret-du-vil-ha-test! ( Okei da, så sier jeg ikke det, men jeg har veldig lyst!)

Er det virkelig ikke mulig å bare godta det svaret du får. Selvsagt skjønner jeg at det finnes noen unntak, f.eks. om man ser en utstillingsdukke som kan ha på seg det du vil ha, som personalet kanskje har glemt. Og da ( ja, også i dette tilfellet kan man faktisk klare å komme unna med å spørre en gang, helst uten å ha kledd av dukken først!), man kan faktisk gå bort å spørre om dukken kanskje har på seg den størrelsen man vil ha, uten å være frekk i tonen.. Vi som jobber i butikk kan også gjøre feil, for vi er mennesker vi og.

Oj, neiånei, nå var det negativ stemning her :P Det liker jeg ikke på bloggen min, men det gjør at jeg kan ha en munter og glad tone blandt de menneskene jeg omgås i hverdagen, og å kunne takle slike uhyggelige mennesker, som noen ganger innimellom velger å la sin negativitet gå utover de som jobber i div. serviceyrker. Jeg føler med dere, folkens! Men tenk deg så deilig a`du, å få spydd ut all dritten på en nettside som er der ute blandt trillioner på trillioner lignende sider, som er der ute for at verden skal bli et bedre sted. Og du vet like godt som meg, at du velger selv hva du vil lese, og da kan jeg si at det er hyggelig at du liker å lese "dritten min". Ja, det var mine ord. Og mens du er i gang, så kan jeg nevne at det er oftere hyggelige ord på denne siden, enn negative.

LIVE, LOVE, LAUGH & BE HAPPY! :D

Én kommentar

Mamma

25.jan.2011 kl.23:45

Likte den siste linja her.....

Lykken kommer ikke av seg selv, men gi og du får tilbake i mangfold:=)))

Skriv en ny kommentar

hits