Jeg lever fortsatt!

Som du ser, så er det leeenge siden jeg har lagt inn ett innlegg her. Jeg begynte faktisk å trene, og det tok opp mye av tiden min. Nå har jeg vært sykmeldt i tre uker, og abonnementet på Elixia er sagt opp. Litt fordi jeg hadde en suuuperavtale som gikk ut, litt fordi jeg skal flytte, litt fordi jeg skulle operere og dessuten så er det så mange andre rimeligere treningsstudioer. Men nok om det! Nei, forresten.. JEG SAAAVNER DET!! Man føler seg så utrolig bra etter en skikkelig treningsøkt. Ingen følelse kan sammenlignes.. Jo ÈN.. Du vet hvilken ;) Etter en annen type trening!

Idag har jeg litt å dele. Noen bruker facebook som dagbok, noe som i grunn er ganske irriterende. Del det med en venn, eller lag en blogg! :) Eller begge deler, sånn som meg.. Først må jeg si at jeg har såå lyst til å farge håret RØDT! Har tenkt på det i noen måneder nå, men må gjøre det hos frisøren, en så stor forvandling er ikke noe jeg vil ta ansvaret for på mitt eget bad.. Så da må man ha litt ekstra spenn for å dra til frisøren. Fant denne linken på nett idag:

http://www.klikk.no/mote/altfordamene/mote/article667119.ece, så det beviser nok en gang at jeg henger med på trendene, eller i dette tilfellet faktisk var ute med (å tenke på) det nye før de fleste ;) Det er jo alltid moro! Får se å komme meg til frisøren snart og da, så jeg faktisk er FØRST ute med det nye ;)En annen ting jeg har falt helt for er interiørtrenden Wabi Sabi <3 Trenden kommer fra en japansk levemåte, der man gjenbruker alle typer ting, og ser på "feil" og mangler som sjarmerende. Det er noe jeg alltid har gjort. Halvferdige ting og ikke perfekte ting har også sin sjarm. Noe jeg ikke er helt på nett med, er at trenden er minimalistisk.. Det er det maaange som kan vitne om at jeg ikke er! Jeg elsker tingene mine, og alt jeg har har en viss affeksjonsverdi.. Jeg har til og med blyanter jeg husker anledning og minner om. Men nå skal jeg snart flytte, så visse "minner" må bort. Eller visse ting må vekk, minnene har man jo alltid med seg! :D

Her er ett par eksempler på stilen:Kanskje jeg blir interiør-blogger når jeg flytter?! Jeg vet hvertfall at mye gammelt skal vekk, eller evt. forandres på. Masse skal selges eller kastes, og stilen skal være gjennomført i den nye leiligheten! Skal få meg roomie og, så håper hun er med på notene ;)

Til da:

Soo long suckers!! Eller god sommer :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits