Vært å sniktitta da vøtt...

Idag karret jeg meg til Norges største Bik Bok for å titte på utvalget.. Jeg må jo få meg ny garderobe nå som jeg skal bli assisterende butikksjef! Så jeg titta rundt i hele den enorme butikken, uten å kjøpe en ting :O Gidder jo ikke det når jeg snart får handla med prosenter ;) Men fant noen ting, som jeg vet skal inn i klesskapet.. Eller på gulvet utenfor :P Jaha.. Jeg vet de havner på gulvet hos flere enn meg.. Bare innrøm det!

Jeg har jo nevnt at jeg skal flytte, så hvis du kjenner noen som skal leie ut en leilighet i oslo, så må du si ifra! Vi ser etter en som ligger sentralt, med mulighet for både vaskemaskin og oppvaskmaskin i leiligheten. Og har den varanda så blir jeg veldig fornøyd :)

Og forresten, hvis noen har sett en jeans-vest i en eller annen butikk, så er det også bra hvis dere sier ifra! Jeg ser etter en som ser ut som en jeansjakke med avklipte jakke-ermer.. Litt lys/slitt look, med stålknapper i sølv. ( Ikke kobber, sånn som de har på Bik Bok. Det er den på bilde rett under)! :)

 

Vesten under her, vil jeg definitivt ha!

Er lite fan av Gaga`s klesstil, men likte vesten her, og skoene er nesten helt like noen jeg har:God natt godtfolk!

Én kommentar

Janne Gabrielsen

11.mai.2011 kl.07:34

Tøffe vester :) Ser deg for meg i den jeg . Skal du bli assisterende butikk sjef ?! Gratulerer Suzette :) Så gøy . Ang , de soppene - Jeg kommer til Oslo denne helga . Da skal jeg smiske med tante ;) Håper vi ses :)

Klem fra Janne

Skriv en ny kommentar

hits