Treig ja..

Der har du meg. Treig. Men kun til ting som kjeder meg.. Og hun jeg bor med! Stakkars hun.. Rydding er noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg jobber jo i klesbutikk, og der går vi å rydder etter andre dagen lang, og så skal jeg liksom fortsette med det, når jeg kommer hjem. Ikke diskuterbart. Da skal man slappe av, lage mat, eller kanskje møte en venn.

Siden sist, så har det skjedd ganske mye.. Men ikke mye nok. Livet har på en måte stått litt for stille den siste tiden. Jeg liker at det skjer ting. Og det mest "crazye" som har skjedd de siste månedene er vel at jeg har klippet bort alt håret mitt. 35 cm først, og så litt til. Og så lugg, og så farget det mørkt! Tror kanskje det var en liten reaksjon på de tingene som ikke har skjedd.

Har bestemt meg for at jeg skal forandre diverse områder i livet mitt, til det bedre. Og ettersom jeg har fylt 24 siden sist, så er det jo på tide å ta litt tak i ting. Først så skal jeg renovere meg selv litt, og mens det pågår, så står leiligheten for tur. Det skal trenes, og trenes og trenes litt til. Så, i leiligheten, skal det males, og pusses og dekoreres og byttes. Leiligheten skal få en typ retro stil, med litt miks av norsk natur og gjenbruksgjenstander. For de som liker interiør, så burde de sjekke ut siden til kusina mi: http://skjerstad.blogspot.com/. Idag så begynte jeg faktisk å abonnere på interiørbladet Bolig123.. Og jeg gleder meg til første nummeret dukker opp i postkassa! :D

Nigty night!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits